BOR – Tradicionalna novogodišnja manifestacija „Ulica dečjeg osmeha“  održana je danas, devetu godinu za redom, na platou Doma kulture i delu gradskog korzoa u Boru. Deca svake godine u sve većem broju učestvuju u manifestaciji koja najavljuje novogodišnji program čiji je pokrovitelj Grad Bor.

Učenici svih borskih osnovnih škola, korisnici Dnevnog boravka za decu „Mozaik“,  Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Vidovdan“ i Predškolske ustanove za decu „Bambi“, vredno su radili i pripremali prethodnih dana, i evo izložili su svoje ručne radove – novogodišnje ukrase, čestitke, crteže, poslastice i tako ulicu Moše Pijade danas pretvorili u Ulicu dečijeg osmeha. Ovo je već tradicionalna manifestacija i zaista je prelepo videti ovako zadovoljne mališane. Ulica dečjeg osmeha nas na neki način uvodi u Novogodišnji program koji je grad Bor zajedno sa javnim ustanovama pripremio za svoje sugrađane i njihove goste„, kaže Milena Stanojković Kožović član Gradskog veća u Boru.

Kreativnost i mašta, a pre svega dečiji osmesi, krasili su danas glavnu gradsku ulicu, a novac koji su sakupili prodajom novogodišnjih ukrasa, mališani će da iskoriste za organizaciju školske žurke, što ih posebno raduje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *