Uprkos koroni borski sportisti nižu uspehe

0

BOR – Tokom pandemije korona virusa sportski klubovi suočavaju se sa brojnim problemima. Od totalne zabrane treniranja, do utakmica bez publike. Ipak, uspešno su prebrodili poteškoće i ako je suditi po rezultatima, izašli su još jači iz tog teškog perioda.

Nakon godinu dana od početka pandemije korona virusa, sport se donekle vratio u normalne tokove. Na početku pandemije bili su zabranjeni i treninzi i takmičenja, što je ostavilo najviše posledica na sportiste, ali je nakon toga uz popuštanje mera i kondicija i uigranost timova polako vraćena na zadovoljavajući nivo. U toku su redovni treninzi i takmičenja, i dalje u skladu sa merama koje propisuje Krizni štab za vanredne situacije i Vlada Republike Srbije, bez publike. Bez obzira na okolnosti, borski sportisti su postigli dosta dobrih rezultata i plasmana. Zato se u gradskoj upravi jednom nedeljno organizuje prijem najuspešnijih sportista i sportskih klubova“, kaže Igor Janković, član Gradskog veća zadužen za sport.

Grad će i dalje podržavati rad i trud borskih sportisa, a shodno dosadašnjim odličnim rezultatima i do kraja godine očekuje se još dosta uspeha na polju sporta, naglašava Janković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *