Uspešan vikend za borske kuglaše, šahiste, džudiste i strelce

0

Tokom vikenda je u Apatinu održan kvalifikacioni turnir za državno prvenstvo u kuglanju za kadete i pionire. Borski kuglaški klub Bakar predstavljala su četiri kadeta i dve pionirke. U kadetskoj konkurenciji na završni turnir plasirali su se Mateja Tadić kao prvi i Vuk Veličkovski, dok je kod pionirki učešće izborila Lena Veličkovski.

Takmičari Šahovskog kluba Bakar Bor Osvojili su prvo mesto u Ligi centralne Srbije grupa istok i time izborila plasman u viši rang – Drugu ligu centralne Srbije. Drugi deo lige održan je u Paraćinu od 26. do 29. oktobra, a Bakar je prvo mesto zauzeo ispred domaćina i ekipe Hemičar iz Negotiona.

Na memorijalnom međunarodnom džudo turniru „14. oktobar“ za mlađe kategorije, koji je u nedelju održan u Kraljevu takmičari džudo kluba Kruna osvojili su dve medalje. Srebrnu medalju u konkurenciji mlađih pionira osvojio je Kosta Radovanović, a bronzanu Andrej Knežević. Na turniru je učestvovalo 300 takmičara iz pet zemalja.

U trećem kolu lige C Srbije u streljaštvu pionirka borskog Metalca Jana Ursuljanović osvojila je treće mesto sa 177 krugova i osvojila bodove za plasman u finale lige Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *