Vakcinacija protiv korone i u Boru u punom jeku

BOR – Masovna vakcinacija protiv korona virusa nastavlja se i u Boru. Imunizacija se obavlja na dva punta u Domu zdravlja i u Penzionerskoj ulici broj 1 u Klubu za stara lica. Prvog dana dato je 249 kineskih vakcina, od pristiglih 450 doza. U međuvremenu pristiglo je novih 450 doza ove vakcine, tako da se imunizacija obavlja prema prioritetima i na osnovu evidencije prijava građana.

Vakcinu protiv korone u Boru, između ostalih primili su zaposleni u javnim službama, policijski službenici i novinari. Na punktu u Klubu za stara lica, vakcinisan je i gradonalečnik Bora Aleksandar Milikić.

Država je kao i svaki put pokazala maksimalnu spremnost i odgovornost i u slučaju vakcinacije protiv korona virusa. Radi se odgovorno i brzo i svi građani imaju pravo i mogućnost da se pravovremeno zaštite. Na taj način stičemo kolektivnu imunizaciju. U Boru se u protekla tri dana dešava da je veći broj zaraženih od izlečenih, a posledica je nepridržavanja mera tokom praznovanja. Vakcina je prilika da se smanji broj zaraženih“, naglasio je Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora

Punkt za imunizaciju u Penzionerskoj ulici u Boru radi od 8 do 18 sati, a očekuje se da će biti otvoren i tokom vikenda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *