Veliko interesovanje za rad u „Tekijankinim“ marketima, 26. jun 2015. (RTV Bor)

KLADOVO – Za rad u trgovinskim objektima kladovske Tekijanke, koji će biti otvoreni u Boru, vlada veliko interesovanje posebno među mladima. Od oko 700 prijavljenih, nakon dva intervjua, u uži izbor je ušlo 85 kandidata. Oni su otputovali u Kladovo, gde će u hotelu Đerdap biti organizovan treći krug intervjuisanja i završni test.

„Ostao sam bez posla od prvog maja i odmah sam se odlučio da konkurišem za poslove poslovođe Tekijanki. Imali smo dva razgovora i „Jungo“ test i sad idemo u treći krug“ – rekao je na polasku kandidat Petar Gajić.

„Ja sam konkurisala za menadžera prodaje i kasira. Bilo bi mi drago da dobijem posao, jer je Tekijanka u rangu Maksija i Ideje“ – rekla je Jelena Radovanović iz Bora.

Nakon završnog testa biće poznat tačan broj kandidata, koji će se za rad u borskim marketima obučavati u objektima Tekijanke u Kladovu od prvog jula.

„Za sada bi nam trebalo 50 kandidata, ali u prvom krugu ćemo videti koliko je potrebno ljudi za strateške poslove. Ono što je veoma bitno za kandidate je obezbeđen smeštaj i prevoz“ – istakla je Danijela Caranović, PR Tekijanke iz Kladova.

Očekuje se da će prvi objekat Tekijanke u prostorijama Nove tržnice u Boru biti otvoren krajem avgusta.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2vjd4t“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.