Vežbom do zdravog života

BOR – Više od stotinu mališana i roditelja iz Bora učestvovalo je i uživalo u času kreativno-korektivnih vežbi na Savači. Nakon časa joge oni su nastavili šetnju i druženje okolnim livadama. Ovakvim igrama u prirodi oni podržavaju zdrav stil života, koji se sve više zanemaruje.

Kao roditelj izuzetno uživam u prirodi i igri sa mališanom“, rekao je jedan od učesnika koji je posebno naglasio da ni jedno zajedničko druženje ne propušta.

Organizatori događaja „Vežbom u prirodi do zdravog života su „Tim kreativnih ideja“ u saradnji sa Udruženjem „Bebironče“ koji su bili izuzetno zadovoljni učešćem roditelja i dece.

U Udruženju „Bebironče“ kažu da ovakve izlete i druženja u prirodi održavaju veoma često, jer je važno decu od malena učiti zdravom  načinu života.

Biramo pre svega borska izletišta, a ima ih zaista mnogo. Želja nam je da makar dan provedemo u prirodi i kvalitetno“, rekla je Ivana Pavlović, član Udruženja roditelja „Bebironče.“

Osim što su na svežem vazduhu, deca stiču nove drugare, a u njihovom odrastanju značajno je i vreme koje provedu sa roditeljima.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *