Vikend za sportsko uživanje: košarka i finale turnira

BOR- U seniorskom finalu borskog novogodišnjeg turnira, u nedelju, u 21 sat, igraće ekipe Kolibe i Leftera, koje su nakon uzbudljivih utakmica polufinala, bile srećnije i spretnije u izvođenju penala.

Najefikasniji u polufinalnom programu bili su kadeti, kod kojih su finali Ćao Ćao i Beče, ubedljivi protiv timova Noveksa i Naskovića koji će se boriti za treće mesto.

Rakita i Montažer finalisti su konkurencije veterana, nakon takođe efikasnih utakmica u kojima su savladali timove Taurusa i Nezavisnog sindikata Policije.

Najjače odbrane imali su u polufinalu timovi pionira, kod kojih su finalisti Timok Tekijanka i Andrija Travel.

Do finala, u petak uveče biće poznati osvajači trećeg mesta u sedam kategorija u kojima je nastupalo ukupno 40 ekipa. Finalni program u nedelju otvaraju cicibani, od 16 sati i 30 minuta, potom nastupaju mlađi petlići i petlići. Pre seniorskog finala u planu su i revijalne utakmice najmlađih cicibana, fudbalera rođenih posle 2010. godine, kao i veterana fudbalskog kluba Bor, koji bi trebalo da nastupaju oko 20 sati i 15 minuta.

Seniorsko finale na programu je posle 21 sat. Organizator turnira je Asocijacija Sport za sve, a pokrovitelj Opština Bor.

Prvog dana vikenda, borska publika uživaće u još jednom košarkaškom spektaklu: borske košarkašice dočekuju beogradski Partizan u 18 sati. Reč je o utakmici 13. kola Prve lige, koja se nastavlja nakon kratke pauze u vreme praznika. Domaći tim je na šestom mestu na tabeli, sa po šest pobeda i poraza, dok ekipa Partizana za sada jedina prati neporaženu Crvenu zvezdu, sa deset trijumfa i dva poraza.

Vikend za sportsko uživanje: košarka i finale turnira, 12. januar 2018 (RTV Bor)

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=NzaU2yW-z8o

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *