Više para za asfaltiranje ulica

BOR- Izrada planova i predračuna za uređenje ulica na teritoriji Bora u narednoj godini  je u toku. S obzirom na još uvek veliki broj

neasfaltiranih ulica i na osnovu zahteva iz mesnih zajednica, procenjuje se da bi za te namene bilo neophodno oko 200 miliona dinara.

Za sledeću godinu bilo bi nam neophodno 130 miliona na osnovu zahteva građana i predstavnika gradskih mesnih zajednica, a za seoske mesne zajednice oko 70 miliona dinara“, istakao je Nebojša Janošević, načelnik Odeljenja za planiranje i razvoj Grada Bora.

Kako bi se u gradu, ali i selima što veći broj ulica asfaltirao predsednici  Saveta mesnih zajednica su u obavezi da sačine i petogodišnje planove.

U svim naseljenim mesnim zajednicama u Boru i selima, putevi moraju da se asfaltiraju u narednih pet godina. Moramo da damo prioritet parking prostorima i igralištima sa tvrdom podlogom, dodao je Nebojša Janošević.

Asfaltiranje ulica i trotoara u Boru i puteva u okolnim selima u ovoj godini, prema očekivanjima, trebalo bi da bude završeno početkom decembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *