Visoka škola socijalnog rada u Beogradu studentima nudi veliki broj aktuelnih zanimanja

BEOGRAD,BOR-Visoka škola socijalnog rada u Beogradu za narednu školsku godinu upisaće 145 studenata na četiri studijska programa.To su osnovne studije logopedije, socijalnog rada, psihologije i okupacione terapije.

„Na logopediji i psihologiji upisujemo po pedeset brucoša, a ostatak na preostala dve smera.Takođe imamo i tri programa master studije i za još jedan očekujemo akreditaciju“,rekao je doc.dr Mile Draganović, iz Visoke škole socijalnog rada.

  Visoka škola Socijalnog rada u Beogradu prva je u Srbiji akreditovala studijski program okupacione terapije.

Okupaciona terapija je socio- zdravstvena profesija koja školuje terapeute za rad sa ljudima koji su doživeli zdravstvene probleme, nesreće. Terapeut je osposobljen da uspostavi kontakt  sa takvim klijentom i kroz rad zajedno sa njim prolazi kroz aktivnosti, koje čoveku daju smisao života“,dodao je Mile Draganović.

  Školarina na Viskoj školi socijalnog rada košta hiljadu i 500 eura. Studentima je omogućeno plaćanje na devet rata i posredstvom Komercijalne banke na 12 meseci. Na osnovu konkursa za upis studenata, prijemni ispiti se polažu prvog, odnosno 12 jula. Prva generacija studenata je upisana pre četiri godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *