Vučić:Velika kompanija dolazi u Zaječar

ZAJEČAR – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je postignut dogovor sa jednom velikom kompanijom, koja će napraviti fabriku u Zaječaru, i već od januara do juna zaposliti 2.000 ljudi. Sa tom kompanijom će u narednih mesec dana biti potpisan ugovor, rekao je Vučić na skupu u Zaječaru u okviru kampanje Budućnost Srbije i istakao da je to velika i važna vest, ali da još ne može da saopšti o kojoj kompaniji je reč.

Predsednik je istakao da će to značiti budućnost za 2.000 porodica, ali i mnogo više novca za Zaječar, mnogo dobrih puteva, rešavanje pitanja kanalizacije, vodovoda i drugih infrastrukturnih problema. On je pozvao građane Timočke Krajinezdarvstvo da ne odlaze u inostranstvo, one koji su otišli da se vrate, a ljude iz drugih delova Srbije da ulažu novac u taj kraj..

Na centralnom skupu je istaknuto i da država u zdravstveni centar u Zaječaru ulaže 20 miliona, a 17 miliona evra u stadion za 8.200 gledalaca, po standardima UEFA. Na mitingu u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ najavljeno je i da će biti rekonstruisan srednjoškolski centar u Zaječaru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *