Za besplatan prigradski prevoz u opštini Majdanpek 210 miliona dinara

0

MAJDANPEK – Opština Majdanpek će u naredne tri godine, na ime besplatnog prigradskog prevoza, za pojedine kategorije stanovnika, izdvojiti 210 miliona dinara.

Po osnovu opštinske odluke, čija primena je počela nakon ukidanja vanrednog stanja, pravo na besplatan prevoz, pored učenika i studenata, ostvaruju i svi nezaposleni, penzioneri, poljoprivrednici, korisnici novčane socijalne pomoći, radnici lokalnih javnih preduzeća i zaposleni u školama.

Na ovaj korak smo se odlučili, kako bi izašli u susret svima koji zbog stalnih odlazaka lekaru i drugih administrativnih poslova, često putuju i izdvajaju znatna sredstva na ime autobuskih karata. Smatram ovu odluku opravdanom, posebno zbog činjenice da na taj način u najvećem broju pomažemo onima kojima je pomoć i najpotrebnija“, kaže Dragan Popović, predsednik Opštine Majdanpek.

Da bi ostvarili pravo na besplatan autobuski prevoz, na linijama Bortravela, na području opštine Majdanpek, korisnici moraju imati legitimacije, koje se, nakon priloženih neophodnih potvrda i fotografija, preuzimaju na biletarnici autobuske stanice u Majdanpeku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *