Zahvalnica Ekonomsko-trgovinske škole u Boru za Serbia Zijin Copper

Ekonomsko-trgovinska škola u Boru organizovala je prijem za delegaciju kompanije Srbija Ziđin Koper i zahvalila joj se na podršci i pomoći u borbi sa virusom korona.

Direktor ove borske srednje škole Svetlana Radosavljević tom prilikom je šefu Kabineta generalnog direktora Hongzi Wenu uručila zahvalnicu za donaciju zaštitnih sredstava i opreme u cilju sprečavanja širenja epidemije.

Prijateljstvo dve zemlje je sa najvišeg nivoa Kine i Srbije doprlo do svih društvenih „pora“ i vidljivo je u svakom segmentu života. Zbog toga u Boru i školstvo traži uporište u najvećoj kompaniji u gradu, a beskrajno smo zahvalni za to što ga je naša škola baš uvek i dobila. Bilo da je reč o pomoći u vidu donacije zaštitnih maski i dezinfekcionih sredstava ili zapošljavanju naših učenika“, kazala je Svetlana Radosavljević.

Šef Kabineta generalnog direktora Serbia Zijin Copper obećao je da će Kompanija nastaviti da pomaže obrazovni sistem i školstvo, kao i sve ostale delatnosti koje su od vitalnog značaja za razvoj lokalne zajednice.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *