Zakazivanje pregleda „online“

0

BOR – Kako bi u bilo koje doba dana korisnici zdravstvene zaštite u Boru nesmetano mogli da rezervišu svoj termin za pregled kod lekara, u borskom Domu zdravlja otvorili su i servis za zakazivanje pregleda preko interneta. Zakazivanje pregleda kod izabranog lekara putem interneta najviše će značiti hroničnim bolesnicima, kojima dolazak u Dom zdravlja tokom letnjih vrućina ili veoma hladnog vremnena nikako ne godi. Od sada će t moći da urade sami iz sopstvenog doma, bez čekanja u redovima ili pozivanja centrale.

Dr Miroslav Karabašević, direktor Doma zdravlja u Boru kaže: „Zakazati pregled kod izabranog lekara putem interneta značiće mnogo pacijentima, jer je dovoljno posetiti naš sajt i u odeljku zakazivanje pronaći slobodan termin. Znam da naši stariji sugrađani nisu vešti kada je reč o novim tehnologijama, ali mislim da skoro svi imaju mlađe članove porodice, decu ili unuke koji to mogu da učine umesto njih. Dovoljno je dakle ući na sajt uneti lične podatke i broj zdravstvene knjižice i zakazati pregčed. Olakšanje na koje će se verujem lako navići „

Uz uslugu dostave recepata na kućnu adresu, Onliajn zakazivanje pregleda je još jedna olakšica koju borski Dom zdravlja pruža u cilju unapređenja primarne zdravstvene zaštite pacjenata. U ovoj zdravstvenoj ustanovi najavljuju skoro uvođenje i dostave lekova ispred kućnih vrata pacijenata.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2ub3th“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *