Završen memorijalni turnir u malom fudbalu „Slobodan Perišić Peki“ u Boru

BOR – Na 3. memorijalnom novogodišnjem turniru u malom fudbalu „Slobodan Perišić Peki“ ove godine učestvovalo je 70 ekipa, 20 timova više nego u prethodnoj godini.  Više od 500 fudbalera takmičilo se u sedam kategorija, od najmlađih cicibana, preko petlića, pionira, kadeta do seniora i veterana.

Imali smo oko 150 utakmica ukupno. Teško za organizaciju. Zahvaljujem se ovim putem Sportskom centru bez kojeg ne bi sve ovo završili, kao i Gradu Boru bez kojeg nijedna manifestacija ne može da prođe. Sve u svemu organizacija na jednom zavidnom nivou. Publika na još boljem nivou, igrači posebno u finalnoj večeri dali su svoj maksimum, tako da su posetioci imali šta da vide“, naglasio je Mario Popović iz Organizacionog odbora turnira.

U okviru sportskog novogodišnjeg programa koji je inicirao Savez sportova grada je i ovaj turnir u malom fudbalu. Ove godine smo imali kvalitetne mečeve i dobre igrače u svim kategorijama“, reako je Aleksandar Buđelan, predsednik Saveza sportova grada Bora.

U kategoriji cicibana prvo mesto pripalo je „Kafe Piceriji 54“ u Zaječaru. Među mlađim petlićima najbolja je bila ekipa „West Hem“, dok je kod petlića trijumfovao „Kozmetički salon Emili“, obe zaječarske ekipe. Kod pionira, titulu ovogodišnjeg prvaka turnira poneo je zaječarski tim „Kafe ulaz“, kod kadeta borski „In Focus“. Zaječarci iz ekipe „LD Polition“ bili su najuspešniji među veteranima, dok su među seniorima trijumfovali „Drugari“ iz Bora.

Najbolji igrač među seniorima, na ovogodišnjem turniru je Boranin Dejan Mašić  iz pobedničkog tima.

Teško finale, težak turnir. Svaka utakmica je bila teška na svoj način. Finale je svakako bilo najteže. Inače, organizacija turnira je iz godine u godinu sve bolja. Sve je bilo super, bilo je dosta navijača. Bilo je korektno sve“, istakao je Dejan Mašić  najbolji igrač među seniorima.

U kadetskoj konkurenciji najbolji igrač je Filip Jorgovanović iz borskog tima „In Focus“.

Organizacija je bila odlična, konkurencija isto. Navijači su isto bili odlični. Sve u svemu, odličan turnir“, rekao je Filip Jorgovanović najbolji igrač u kadetskoj konkurenciji.

Najvrednija nagrada bila je u seniorskoj konkurenciji. Za osvajanje prvog mesta dodeljeno je 120 hiljada dinara, drugoplasirana ekipa je dobila 60, a trećeplasirana 30 hiljada dinara.

Organizator turnira je Asocijacija sport za sve, a generalni pokrovitelj Grad Bor.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *