Završen turnir u malom fudbalu „Srećno 2018.“

BOR- Finalnim utakmicama po kategorijama i dodelom nagrada najboljim ekipama, igračima, strelcima i golmanima, na Stadionu za male sportove u Boru završen je 46. letnji turnir u malom fudbalu „Srećno 2018“. Utakmice su se, ovog avgusta, u pet uzrasnih kategorija, igrale deset dana, a pobednički pehar u konkurenciji seniora, u kojoj se nadmetalo pet timova, osvojila je ekipa „Pelivana“, koja je savladala „Lefter“ 4:1.

Pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, koja je turnir svrstala u manifestacije koje neizostavno treba podržati, organizaciju turnira i ove godine preuzeli su Asocijacija „Sport za sve“ i Savez sportova, sa idejom da i borsko letnje takmičenje u malom fudbalu ostane važno za sve kategorije i da u njega uključe što više timova iz cele istočne Srbije.

Kao posebno obeležje 46. izdanja borskog letnjeg turnira u malom fudbalu, organizatori ističu angažovanje Omladinskog fudbalskog kluba Bor, čije su mlađe selekcije nastupom doprinele da takmičarski nivo utakmica bude najviši. Atraktivnost turnira potvrdio je i uobičajeno veliki broj gledalaca na tribinama.

 

Završen turnir u malom fudbalu „Srećno 2018“, 31.avgust 2018. (RTV Bor)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *