Udruženje žena sa invaliditetom “Viktoria” u Majdanpeku priredilo je, povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, izložbu pod nazivom “Žene u svetu umetnosti”. Na ovoj postavci, u galeriji Centra za kulturu Majdanpek posetioci mogu videti radove nastale u kreativnoj radionici ovog udruženja, koje je osnovano 2016. godine i trenutno okuplja blizu 90 članica.

 MAJDANPEK – Udruženje žena sa invaliditetom “Viktoria” u Majdanpeku priredilo je, povodom 3. decembra Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, izložbu pod nazivom “Žene u svetu umetnosti” .

Na ovoj postavci, u galeriji Centra za kulturu Majdanpek posetioci mogu videti radove nastale u našoj  kreativnoj radionici, u kojoj se često družimo i iskazujemo svoj talenat”, rekla je na otvaranju Senija Janković, potpredsednica Udruženja “Viktoria”.

Došli smo da podržimo naše koleginice, a od Nove godine u zajedničkoj borbi za što veće uključivanje u sve tokove života pridružiće im se i Udruženja osoba sa invaliditetom “Frend”, istakao je Vojkan Izvonar, napominjući da je zapošljavanje i dalje primarni problem, ali i cilj ovog i sličnih udruženja.

Udruženje žena sa invaliditetom “Viktoria” u Majdanpeku,  osnovano je 2016. godine i trenutno okuplja blizu 90 članica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.