Zona istok: Bor dočekuje Knjaza, Slatina gostuje BSK-u

BOR – Fudbaleri Bora 1919 sutra u 15 sati i 30 minuta u sedmom kolu Zone istok dočekuju OFK Knjaz iz Trgovišta. Obe ekipe imaju po osam bodova, nalaze se na deobi od sedmog do 11 mesta, ali Bor ima utakmicu manje. Slatina u istom terminu gostuje u Bogovini ekipi BSK, koja je poslednja na tabeli bez osvojenih bodova, dok je Slatina sa 12 bodova na deobi trećeg, četvrtog i petog mesta.

U ostalim utakmicama u subotu, Đerdap u Kladovu dočekuje Balkanski iz Dimitrovgrada, Polom u Leskovu igra sa Jedinstvom iz Pirota, a Senjak u Pirotu dočekuje Hajduk Veljka iz Negotina. U nedelju Branik u Štubiku igra sa Lužnicom, Tanasko Rajić u Pirotu dočekuje OFK 019 iz Zaječara, a Rajko Mitić u Beloj Palanci dočekuje Brodoremont iz Kladova.

Na tabeli su posle šestog kola prvi Tanasko Rajić i Hajduk Veljko sa po 14 bodova, slede Balkanski, Rajko Mitić i Slatina sa po 12 i Senjak sa deset bodova. Bor, Lužnica, Brodoremont, Knjaz i OFK 019 imaju po osam bodova, a na začelju tabele su Branik sa tri i BSK bez osvojenih bodova.

U Borskoj okružnoj ligi Šarbanovac u subotu dočekuje prvoplasiranu Slogu iz Kobišnice, ekipu koja do sada ima sve pobede, dok je Šarbanovac do sada pretrpeo samo jedan poraz u drugom kolu od Blizne.

Ostale ekipe iz Bora gostuju u ovom kolu. Brestovac u nedelju u 11 sati u Podvrškoj igra protiv Ključa. Istog dana ali u 15 sati i 30 minuta, Zlot gostuje u Klokočevcu ekipi Radnički, a Nemetali iz Donje Bele Reke gostuju u Urovici istoimenoj ekipi, dok je Krivelj slobodan.

Sloga je i dalje prva sa 18 bodova, sledi Blizna sa 15 i Brestovac i Šarbanovac sa po 12 bodova. BSK iz Bukovča je peti sa deset bodova, Krivelj šesti sa devet, a Zlot je na deobi sedmog i osmog mesta sa Ključem.

U donjem delu tabele su Nemetali, Radnički i Polet sa po četiri boda, dok je Mladost poslednja sa tri osvojena boda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *