Bazeni čekaju kupače

BOR – Početak kupališne sezone na otvorenim bazenima Ustanove Sportski centar u Boru je očekivan. Vreme nije bilo naklonjeno kupačima, a po pravilu na početku sezone je i najmanje posetilaca. Prema rečima nadležnih tehničko- bezbednosne pripreme su završene na vreme tako da je sezona kupanja počela sa dolaskom leta.

„Sezona otvorenih bazena počela je 19.juna. Cena karte ostala je ista 100 dinara. Postoji mogućnost kupovine karte za 30 ulazaka i košta 1.600 dinara. Termin za građansko je od 11 do 19 časova. Plivački klubovi, vaterpolo-plivački i triatlon klub održavaće treninge van ovih termina. Naravno, mi brinemo o bezbednosti naših kupača tako da će stručnjaci Zavoda za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru redovno kontrolisati kvalitet vode. Što se tiče spasilačke službe mi imamo 7 spasilaca koji će ove sezone raditi pojačano u tri smene. Kada je reč o manifestacijama koje će biti održavane na terasi i na bazenima biće sportskih aktivnosti, humanitarnih žurki i kulturno-zabavnog programa“ – rekao je član Opštinskog veća Opštine Bor Marko Nikolovski.

I pored lošeg vremena tokom čitave sezone, otvorene bazene Ustanove Sportski centar u Boru prethodnog leta posetilo je više od 20.000 ljudi. Povoljno vreme koje se očekuje tokom ove kupališne sezone, nepromenjena cena ulaza tokom nekoliko godina i ostala prateća ponuda na bazenima su dobri preuduslovi da ovo leto kada je reč o poseti bude uspešnije od prethodnog.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2v45cl“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *