Big mama gastroblogerka iz Zaječara

ZAJEČAR – Sertifikovani nutricionista i gastrobloger Aleksandra Đorđević iz Zaječara priprema zdravu hranu. Počela je to da radi pre svega zbog svoje dece, a onda je to preraslo u profesiju. Vlasnik je portala bigmamahealthyfood.rs i svojim receptima dokazuje da je moguće pripremiti gotovo sve od potpuno prirodnih materijala i potpuno zdravo.

Aleksandra Đorđević je mlada, ali veom iskusna kuvarica koja tradicionalne specijalitete sprema na svoj način, ali ih deli sa drugima na svom blogu i društvenim mrežama. Iako nova u svetu gastroblogera, brzo je stekla na hiljade pratilaca, jer u njenim receptima umesto belog brašna, šećera i rafinisanih ulja koristi zdravije namirnice.

Aleksandra je zdrave obroke počela da priprema kada je postala majka, a deca su zdravu ishranu prihvatila zbog ukusa, ali i zbog načina na koji im ona te obroke servira.

Aleksandra kaže da postoji puno zabluda o zdravoj hrani, a najčešća je ona da je zdrava hrana u isto vreme i dijetalna, pa ljudi misle da će jedući zdravu hranu, mršaviti.

Aleksandra je sertifikovani nutricionista, a njene recepte možete pronaći na njenonom blogu bigmamahealthyfood.rs i na društvenim mrežama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *