Borani zaintresovani i za domaće destinacije

0

BOR – Akcija Vlade Republike Srbije i Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija „Letujmo u Srbiiji“ privukla je i pažnju mnogih Borana. Prema podacima turističkih agencija, vaučere u iznosu od pet hiljada doinara za subvencionisano korišćenje smeštaja u turističkim objektima u Srbiji najviše turista iz Bora iskoristiće na Zlatiboru i u Sokobanji.

Bez obzira na povoljnosti za letovanje u Srbiji, mnogi Borani i ovog leta birali su inostranstvo. Najveću pažnju i ove godine privlači Grčka, zatim postoji veliko interesovanje za Tursku, Bugarsku i Crnu Goru.

Vaučeri Vlade i Ministarstva turizma za subvencionisano korišćenje smeštaja u turističkim objaktima u Srbiji mnoge su privukli da ovo leto provedu u zemlji. Građanima su na raspolaganju 243 ugostiteljska objekta u Srbiji koja su se prijavila na konkurs, a spisak je dostupan na  internet stranici Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Rok za prijavu za vaučere od pet hiljada dinara, zbog velikog interesovanja, produžen je do 15. oktobra. Cilj Ministarstva jeste da se turistička sezona produži na oktobar i novembar koji su najkritičniji meseci za turizam.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2ynluz“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *