„Borci za Bor“ donirali klimu bolnici

BOR – Udruženje građana Borci za Bor poklonilo je Odeljenju radiologije Opšte bolnice u Boru klima uređaj. Vrednost donacije je 30 hiljada dinara. Ovo je samo jedna u nizu donacija koje su predstavnici udruženja uručili borskom zdravstvu, a poslednja je, prema rečima donatora poklon za hrabre medicinske radnike koji su u veoma teškim uslovima, kada je broj zaraženih koronom bio veliki, danonoćno radili kako bi ispoštovali svakog pacijenta.

U jeku epidemije u Boru, na Odeljenju radiologije, u proseku dnevno je bilo zbrinuto i do 200 pacijenata, uz striktno poštovanje svih epidemioloških mera, a u normalnim okolnostima na ovom odeljenju se dnevno evidentira do 70 intervencija.

Ovom prilikom, predstavnici ovog borskog udruženja najavili su humanitarnu akciju na Borskom Jezeru koju u julu organizuje Caffe Apartmani Plaza u saradnji sa Udruženjem građana „Borci za Bor“ . Biće organizovan turnir u odbojci na pesku. Novac od dobrovoljnih priloga bice prosleđen pravoslavnom hramu „Sveti Djordje“ u Boru za potrebe elektrifikacije zvona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *