Borski vaterpolisti ugostili B ekipu niške Naise

BOR – Na bazenima Ustanove Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“ prvu utakmicu na otvorenom pred domaćom publikom posle gotovo godinu dana odigrali su Vaterpolo klub Bor i B ekipa niške Naise. Utakmica je završena rezultatom 18:11 u korist gostiju.

Igrali smo u kombinovanom sastavu, mlađih i iskusnih igrača, a B ekipu niške Naise činili su mlađi igrači koji će uskoro postati prvotimci kluba koji nastupa u Superligi Srbije, tako da smo mi dali sve od sebe, ali su naši gosti očekivano i pobedili. Ovde nije na prvom mestu rezultat već naša prilika da igramo pred borskom publikom i zato bih se zahvalio svojoj porodici i svima koji su imali razumevanja i pomogli da organizujemo ovaj susret”, kaže Saša Madanović, trener Vaterpolo kluba Bor

Drago nam je što smo bili gosti borskog kluba. Lepa utakmica, prijateljski susret i novo iskustvo za oba tima, tako da se nadamo da će se to prijateljstvo i sradnja nastaviti i ubuduće”, rekao je Aleksandar Jovanović, trener Vaterpolo kluba Naisa.

Iako je rezultat u jednom momentu bio izjednačen, Naisa je imala vođstvo većim delom utakmice, ali su se Borski vaterpolisti borili do poslenjih sekundi i prema oceni sudije ovaj prijateljski susret dva tima bio je veoma zanimljiv jer su momci u vodi borskoj publici priredili uzbudljivo sportsko veče, pa je rezultat ovoga puta bio u drugom planu.

Vaterpolo klub Bor je jedan od najmlađih vaterpolo klubova u Srbiji, a uzevši u obzir da nemaju uslova za trening u kontinuitetu tokom cele godine, svaka utakmica im puno znači kao novo iskustvo.

Ako epidemiološke mere budu dozvolile, do kraja letnje sezone na otvorenim bazenima, Vaterpolo klub Bor planira da organizuje još sličnih sportskih događaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *