Četiri nagrade za Plesni klub „Lido“

BOR – Borski Plesni klub „Lido“ učestvovao je na takmičenju jugoistočne Srbije u plesu, održanom u Vlasotincu. Iako je bila velika konkurencija, to im nije predstavljalo prepreku da osvoje četiri nagrade, dva prva mesta i po jednu srebrnu i bronzanu medalju za četiri nastupa koliko su ukupno izveli.

Nakon tri odlaganja zbog korona virusa, takmičenje je organizovano 8.novembra. Bila je komplikovana procedura zbog epidemioloških mera, ali uspele smo da odemo, učestvujemo i osvojimo dva prva mesta i po jedno drugo i treće. Najbitnije je da smo se svi vratili zdravi, pa je naš uspeh samim tim još veći“, kaže Lidija Todorović predstavnik Plesnog kluba „Lido“ Bor.

Medalje i pehare u Bor su donele i grupa najmlađih učesnica kao i već proslavljene starije plesačice kluba „Lido“, čije su ambicije da se po završetku srednje škole ozbiljnije bave plesom. Nastupi u Vlasotincu im nisu bili naporni, zabavile su se i pobedile, jedino im je teško palo što nisu mogle da nastupaju pred publikom.

Nakon Vlasotinca, članovi će odmarati do januara, kada ih očekuju novi nastupi. U međuvremenu, zbog epidemiološke situacije, neće biti treninga, kažu nadležni u Plesnom klubu „Lido“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *