Četvrto kolo fudbalske Zone istok i Borske okružne lige

Predstojećeg vikenda u Zoni istok od borskih ekipa na svom terenu igraće samo fudbaleri Zlota, U Borskoj okružnoj ligi većina timova igraće na domaćem terenu.

BOR – Tokom vikenda igraju se utakmice četvrtog kola fudbalske Zone istok i Borske okružne lige.

Fudbaleri Zlota u Zoni istok u subotu u 16 sati dočekuju Rajka Mitića iz Bele Palanke. U istom terminu Bor gostuje u Lužnici istoimenoj ekipi, a Slatina putuje u Zaječar gde igra sa Timokom. U ostalim utakmicama Balkanski u Dimitrovgradu dočekuje Tanaska Rajića, Branik u Štubiku igra protiv Senjaka, Brodoremont je u Kladovu domaćin knjaževačkom Knjazu, Rtanj u Boljevcu dočekuje Trebič, a Jedinstvo u Pirotu igra protiv Hajduk Veljka.

Posle tri odigrana kola prva dva mesta zauzimaju Tanasko Rajić i Hajduk Veljko koji imaju po sedam bodova i jedine su neporažene ekipe. Bor je u grupi timova koji imaju po šest bodova i dele pozicije od trećeg do šestog mesta. Slede Rtanj, Balkanski, rajko Mitić, Slatina i Jedinstvo koji imaju po četiri boda, a Zlot je na 14. mestu sa dva osvojena boda u dosadašnjem takmičenju.

U Borskoj okružnoj ligi Šarbanovac u subotu u 16 sati i 30 minuta dočekuje Urovicu. Krivelj u istom terminu dočekuje Polet, a Nemetali putuju u Donji Milanovac gde gostuju Poreču. Brestovac u nedelju u 16 sati i 30 minuta dočekuje Radnički. U ostalim utakmicama Rudar dočekuje Rudnu Glavu, Ključ igra protiv Sloge, Miloševo protiv Poloma, a Blizna dočekuje Malu Vrbicu.

Jedini tim koja je u ovom rangu ostvario sve tri pobede je Sloga, ekipa koja je prošle sezone igrala u Zoni istok i ima devet bodova. Slede Miloševo i Polom sa po sedam bodova, Rudar sa šest i Blizna koja ima pet bodova. Brestovac, Krivelj i Nemetali imaju po četiri boda i nalaze se u grupi ekipa koje dele pozicije od šestog do jedanaestog mesta. Sa bodom manje Šarbanovac je dvanaesti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.