Daljinsko grejanje u Majdanpeku i dalje na mazut

0

MAJDANPEK – Zbog pucanja cevovoda na površinskom kopu juče je veći deo dana Majdanpek bio bez vode, što se odrazilo i na funkcionisanje daljinskog grejanja, koje je u međuvremenu stabilizovano.

Inače, dosadašnji tok grejne sezone, Đorđe Roškić, v.d. direktora Javnog preduzeća za proizvodnju i distribuciju toplotne energije „Majdanpek“ ocenjuje kao uspešan i kaže da u protekla dva i po meseca nije bilo značajnih kvarova, koji bi ugrozili daljinsko grejanje. On dodaje da su, za razliku od ranijih godina  ovoga puta i korisnici grejanja zadovoljni kvalitetom usluga.

Ovakva ocena rezultat je velikog angažovanja zaposlenih, koji su u otežanim  uslovima, uzrokovanim rekonstrukcijom i dogradnjom postojeće toplane, ipak uspeli da servisiraju opremu i kotao na mazut i tako spremno dočekamo 15. oktobar, u šta su, moram reći, mnogi sumnjali“, naglašava Đorđe Roškić.

Zbog kašnjenja u isporuci opreme i radovi na toplani, koja bi trebalo da pređe na novi energent, drvnu sečku, kasne, tako da će, do njihovog završetka u funkciji biti kotao na mazut.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *