Najviše pitanja iz oblasti urbanizma

BOR-Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić sa saradnicima organizovao je u zgradi gradske uprave razgovor sa građanima, telefonskim ili elektronskim putem zbog zabrane okupljanja usled epidemije korona virusa. Ovoga puta javilo se deset Borana , koji su zatražili pomoć u rešavanju problema od kojih su najčašći u oblasti urbanizma.

Naš sugrađanin koji izvozi proizvode, nema rešeno pitanje objekta,a  zapošljava veliki broj naših radnika. Nakon razgovora od nedelje ćemo ga posetiti, da vidimo kako da mu pomognemo. Na ovom prijemu bilo je i pitanja za put u Zlotu i u oblasti socijalne zaštite“, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Još jednom se potvrdilo,kaže Milikić, da su prijemi građana neophodni,jer  se na ovaj način rešavaju brojni problemi. Funkcija Grada  i jeste da bude u službi građana i na svaki ukazani  problem loklana samouprava odgovori brzo i efikasno. Zato će razgovori sa Boranima biti nastavljeni i u narednom periodu. Pre početka epidemije korona virusa prijemi kod gradonačelnika Bora bili su organizovani kroz direktan razgovor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *