Dobra kupališna sezona

BOR – Veliki broj borana i njihovih gostiju lepo vreme ovog leta iskoristilo je za kupanje na borskim bazenima. Kupališnoj sezoni sa izuzetnom posećenosću, pogodovalo je sunčano i izuzetno toplo vreme.

„Usled visoke temperature ove godine, imali smo zaista veliki broj posetilaca. Vikendom je taj broj bio i prelazio hiljadu posetilaca, dok je radnim danima uglavnom registrovano od 700, 800 do hiljadu kupača. Otvoreni bazeni Ustanove Sportski centar radiće i dalje u zavisnosti od vremenskih uslova, a plan je da budu otvoreni do polovine septembra“,   kaže Bojana Dlbokić Dubočanin, v.d. direktora Ustanove Sportski centar Bor.

Bazeni su tokom sezone svakodnevno bili otvoreni za kupače, osim u vreme trajanja međunarodnog vaterpolo turnira juniorskih reprezentacija sveta.

„Nakon prošlogodišnjeg međunarodnog vaterpolo turnira starijih selekcija, ove godine je održan i juniorski. S obzirom na to da je ovaj sportski događaj vrlo značajan za opštinu Bor, plan je da ova sportska manifestacija postane tradicionalna. Da bi se stekli svi preduslovi, počinjemo pripreme za povezivanje otvorenih i zatvorenih bazena kako bi nam sezona bila pokrivena 12 meseci. Prazan prostor je između letnjeg i zimskog perioda u trajanju od četiri meseca koji ćemo nastojati da rešimo u narednom periodu jer bazene Sportskog centra za treninge osim klubova iz grada, koriste i klubovi iz okolnih opština što je za nas veoma značajno i pohvalno“, kaže Bojana Dlbokić Dubočanin.

Otvoreni bazeni Ustanove sportski centar Bor osim kupačima, profesionalnim sportistima i klubovima, ovog leta privlačni su i producentskoj ekipi filma Volja sinovljeva koja će određene kadrove, kako je najavljeno snimiti upravo na ovoj lokaciji.

 

Dobra kupališna sezona, 19. avgust 2017 (RTV Bor)

Otvorene bazene u Ustanovi Sportski centar u Boru od početka sezone do sada, posetilo je nekoliko desetina hiljada kupača. Bazeni će za posetioce, do 15. septembra, biti otvoreni svakog dana od 11 do 19 sati, a cena dnevne ulaznice je 150 dinara. Deca do

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *