Dobra sezona na Borskom jezeru

Tokom letnjih meseci popunjenost hotela Jezero na Borskom jezeru je 45 odsto. Sobzirom na opredeljenje da turistička sezona traje celu godinu,a prioritet bude poslovni turizam,  u ovom hotelu su zadovoljni brojem gostiju.

„Svake godine i svakog leta nam je popunjenost sve veća. Medjutim, ljudi se i dalje  više odlučuju za more tako da smo mi zadovoljni  postojećim brojem gostiju“ – rekla je upravnik hotela Jezero Milica Milovanović

Najveći broj gostiju u hotelu  Jezero na Borskom jezeru očekuje se u avgustu i septembru. Zahvaljujući akciji republičke Vlade „Letujmo u Srbiji“,  u kojoj  građani koji ispunjavaju uslove dobijaju vaučere od 5.000 dinara, popunjenost kapaciteta u ovom hotelu u naredna dva meseca biće za trećinu veća od prosečne.

„Već u avgustu imamo  najavljenih  još 40 gostiju koji će doći sa rezervacijama. Isti broj očekujemo  u septembru i oktobru“ – tako da je ta akcija kod nas urodila plodom, kaže Milica Milovanović.

Da bi spremno dočekali špic sezone, osim uobičajenih sadržaja,  hotel Jezero će gostima narednih meseci ponuditi nove.

„Tu su i pontonski bazeni  u jezeru, koje smo popločali  i sto posto su sigurni. Ove nedelje planiramo da uredimo i kompletnu plažu kod Jelen parka“ – dodala je Milica Milovanović

Uz raznovrsne sadržaje, a da bi gostima obebedili mir i sigurnost  na Borskom jezeru  odnedavno je postavljena rampa kojom se zabranjuje prolaz automobilima.

Najviše gostiju koji  se, ipak, odučuju, da umesto na moru godišnji odmor provedu na Borskom jezeru je iz Srbije, a sve više ih je i iz Bugarske.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2zksmo“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *