Etno restoran na glavnoj plaži Borskog jezera

0

BORSKO JEZERO – Borani i njihovi gosti nekada su rado posećivali restoran na glavnoj plaži Borskog jezera, gde su osim u hrani i atmosferi, uživali u pogledu na jezero. Menadžment hotela „Jezero“ odlučio je da ponovo otvori restoran i vrati stare, ali i privuče nove goste, koji će uskoro moći da uživaju u potpuno novom izgledu, etno ambijentu i domaćoj kuhinji.

„Trudimo se da turistima stalno priređujemo nešto novo, pa svakodnevno upotpunjujemo ponudu. Na Borskom jezeru nažalost nema mnogo sadražaja koji bi gostima boravak učinili što atraktivnijim i prijatnijim, pa smo odlučili da Konobu na glavnoj plaži renoviramo. Nadam se da ćemo je za desetak dana otvoriti i tako ćemo u ponudi imati  i lep etno restoran sa pogledom na jezero. Restoran i terasa biće drugačijeg dizajna nego ranije i nadamo se da ćemo zaista privući goste i zadovoljiti njihove potrebe, za uživanjem, odmorom i domaćom kuhinjom“ – istakla je Milica Milovanović, upravnik hotela „Jezero“.

Prema njenim rečima, cilj menadžmenta jeste da se sve atraktivnijom ponudom i bogatijim sadržajem privuku novi gosti, ali i opravda poverenje onih koji su Bor i okolinu ocenili kao top destinaciju u Srbiji. Hotel odlično posluje tokom letnjih meseci, proleće i jesen rezervisani su za kongresni turizam koji je na Borskom jezeru sve zastupljeniji, a toplina restorana na samoj plaži i specijaliteti domaće kuhinje mogu oživeti jezero i tokom zime – očekuju u hotelu.

 

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“338″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2wgh98″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *