Hotel „Jezero“ ne radi do marta

BOR – Zbog problema sa prokišnjavanjem krova, Hotel „Jezero“ na Borskom jezeru od početka nedelje više ne prima goste. Topljenje snega početkom godine pokazalo je da na pojedinim mestima krov nije u redu zbog čega se vlaga pojavila u sobama, salama, bazenu i još nekim vitalnim delovima. S obzirom na to da u ovom delu sezone ima najmanje gostiju, hotel je zatvoren i počela je sanacija.

„Imamo problema i nedostatke na krovu hotela, zbog čega je u sobama, restoranu, bazenu i salama došlo do manjih havarija i pojave vlage. Mi smo kontaktirali izvođača radova koji u vreme renoviranja radio krov i prema dogovoru koji smo postigli oni bi sanaciju trebalo da završe do kraja februara, a hotel bi već početkom marta trebalo da primi goste. Još uvek nemamo tačnu procenu troškova, ali sanacija svakako ide na teret izvođača radova. Problema je bilo i na kotlovima za grejanje. Ovo nije nov problem, traje već nekoliko meseci, ali dok su gosti bili tu, zbog buke koju bi izazvali ti radovi nismo bili u situaciji da završimo te radove. Sada ćemo iskoristiti ovu pauzu u radu da i taj problem saniramo i da privedemo kraju redovno održavanje hotela. Ovo je inače period kada imamo najmanje posla i dobro je da se ovo desilo baš u ovom trenutku. Otkazali smo rezervacije koje su bile, gosti su pokazali razumevanje, a tu nije bilo većih grupa koje su rezervisale smeštaj u hotelu u januaru i februaru“, kaže Milica Milovanović, upravnik Hotela „Jezero“.

Više od 50 radnika i dalje je na svojim radnim mestima, kako bi obezbedili minimalne uslove za održavanje objekta u zimskoj sezoni, kažu u hotelu „Jezero“ i dodaju da bi objekat trebalo da bude potpuno spreman za početak sezone kongresnog turizma, početkom marta.

[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x3mlt30″ allowfullscreen ]
Hotel "Jezero" ne radi do marta, 15… by rtvbor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *