„Igrajmo za 16“ i ove godine u Boru

BOR – Tradicionalni turnir RTS-a u malom fudbalu „Igrajmo za 16“  održava se ove godine šesnaesti put. Posvećen je radnicima RTS-a poginulim u toku NATO bombardovanja 1999. godine, kao i svim žrtvama stradalim u tom periodu. Od šest ekipa koliko je učestvovalo na prvom turniru, stiglo se do 167 ekipa i 2.100 takmičara, koliko je učestvovalo prošle godine, a organizatori očekuju da će ove godine broj ekipa biti još veći. Bor je i ove godine jedan od osam gradova u kojima će se igrati utakmice.
 
„Bor ima jedinstveno i specifično mesto kada je u pitanju organizacija ovog turnira. Od kada su uvedeni turniri u gradovima, prvi turnir je odigran upravo u Boru. Te godine je kao reprezentacija Bora u Beograd stigla ekipa RTB Bor i oni su ostavili fantastičan utisak. Nisu pobedili, ali to nije presudno jer je moto turnira „pobednik je ko god učestvuje“. Inače turnir je tako napravljen da na njemu mogu da učestvuju svi, od omladinaca do veterana. Sada je to jedna od najmasovnijih manifestacija u Srbiji, a ove godine očekujemo najviše učesnika do sada.“ – kaže Svetozar Stanković, član organizacionog odbora turnira „Igrajmo za 16“
 
Osim u Boru, turniri u malom fudbalu igraće se i u Užicu, Nišu, Jagodini, Požarevcu, Zrenjaninu, Subotici i Novom Sadu, a pobednici će učestvovati na završnom turniru u Beogradu, koji se igra od četvrtog do 18. aprila.
[iframe frameborder=“0″ width=“560″ height=“315″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2i678e“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *