Košarkaši jedini na domaćem parketu

BOR – Odbojkašice Bora u poslednjem kolu Druge lige grupa Istok u nedelju  gostuju ekipi Majdanpeka. Boranke su sa 32 boda na šestom mestu, dok je Majdanpek deseti ja 15 osvojenih bodova, šest više od pretposlednjeg Studenta iz Niša. Ispred ekipe Bora na tabeli je Knjaževac sa 37 bodova, dok je na sedmom mestu sa dva boda manje od Bora ekipa Kruševca.

U 25. kolu Prve regionalne lige grupa Istok košarkaši Bora u nedelju u 18 sati dočekuju Dimitrovgrad. Bor je sa 37 bodova na deobi šestog do osmog mesta sa ekipama Mladost Vesna i Jastrebac, a Dimitrovgrad ima bod manje i nalazi se na devetom mestu. na prvom mestu je i dalje niški Fer Plej sa 47 bodova, sledi Morava sa 45, Radnik sa 43 i Niš sa 40 bodova.

Rukemetaši Bora u nedelju gostuju u Blacu ekipi Jastrepca u 15. kolu Prve regionalne lige grupa istok. Borani su na petom mestu sa 14 osvojenih bodova, dok je ekipa Jastrepca sedmom sa tri boda manje. Posle 14 odigranih kola, prva je Jagodina sa 25 boda, sledi Zaječar sa bodom zaostatka, dok je na trećem mestu sa 19 bodova

U 20. kolu Timočke zone, fudbaleri Slatine u nedelju u 16 sati gostuju u Subotincu ekipi Moravice.  Sa 23 osvojena boda Slatina je na 11 mestu od 16 ekipa koliko učestvuje u ovom rangu takmičenja. Timočanin, Hajduk Veljko i Timok su u vrhu tabele i među ovim ekipama najverovatnije će se voditi borba za odlazak u viši rang takmičenja.

U okružnoj fudbalskoj ligi prvoplasirani Bor gostuje Brestovcu u 20 kolu. Bor ima 45 bodova iz 17 utakmica, dok drugoplasirana Sloga ima dva boda manje i utakmicu više. Takmičenje je napustila ekipa Deli Jovan.

U 16. kolu treće futsal lige grupa istok ekipa Bora gostuje u Nišu Put-inženjeringu. Bor je i posle prošlonedeljne pobede protiv Leskovca na poslednjem mestu na tabeli sa 13 bodova, četiri manje od Aleksinca, dok je Put-inženjering u gornjem delu tabele, na četvrom mestu sa 21-nim osvojenim bodom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *