Maturska šetnja u Boru 3. juna

BOR – Učenici završnih razreda borskih srednjih škola pripremaju se uveliko za jedan od nezaboravnih dana u životu. U filskuturnoj sali mašinsko elektrotehničke škole uz profesore fizičkog vaspitanja vežbaju korake, kako bi savršeno zaplesali na platou doma kulture, gde će pre maturske zabave biti održana svojevrsna revija mladosti i lepote.

Milovan Božović direktor Mašinsko elektrotehničke škole u Boru i koordinator rada borskih srednjih škola kaže: „Prvi put ove godine, zahvaljujući razumevanju i saradnji Opštine Bor sa borskim srednjim školama naši maturanti prošetaće glavnom ulicom. Program počinje u 18 sati i na platou Doma kulture oni će zaplesati maturski ples. Posle toga za njih ali i za sugrađane koncert će prirediti Amadeus bend. Biće sigurno prelepo i ovom prilikom pozivamo i roditelje učenika ali i ostale sugrađene da dođu i vide naše srednjoškolce. Nadamo se da će maturski ples prerasti u tradiciju i da će naredne generacije rado učestvovati u ovakvim programima“.

Četiri sredne škole u Boru ove školske godine trebalo bi da završi blizu četiri stotine učenika. Skoro svi oni učestvovaće u maturskoj šetnji, koju Borani sigurno neće propustiti.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2rop1z“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.