Mjuzikl “Vesele devojke” u Majdanpeku

Ljubitelje pozorišne umetnosti u Majdanpeku Centar za kulturu obradovao je još jednom predstavom, ovoga puta hit mjuziklom “Vesele devojke” u režiji Radeta Vukotića, sa glumačko – pevačkom postavom u sastavu Jelena Đukić, Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Maja Brukner i Svetlana Sretenović.

MAJDANPEK – Ljubitelje pozorišne umetnosti u Majdanpeku Centar za kulturu obradovao je još jednom predstavom, ovoga puta hit mjuziklom  “Vesele devojke” u režiji Radeta Vukotića, sa glumačko – pevačkom postavom u sastavu Jelena Đukić, Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Maja Brukner i Svetlana Sretenović.

Ovo je priča pet drugarica iz detinjstva koje se okupljaju na devojačkoj večeri, povodom udaje ćerke jedne od njih, tokom koje dolazi do dramskog zapleta, u kojem ipak  pobeđuje prijateljstvo.

Drago nam je što smo videle da je publika jednako uživala kao i mi. Osim komičnih situacija koje prožimaju celu predstavu, na kraju se dešava sukob i pravi životni zaplet, tako da ova priča ima i poruku da je ljudski grešiti, isto tako i oprostiti i da  pravo prijateljstvo uvek pobedjuje”, rekla je Maja Brukner, glumica.

Celu predstavu pratile su i pesme iz perioda njihove mladosti, u čijem izvođenju je sve vreme uživala i učestvovala publika u prepunoj velikoj sali Centra za kulturu Majdanpek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.