Na sutrašnjoj sednici pred odbornicima u Boru 50 predloga odluka

0

Za sutra u devet sati zakazana je 11. sednica Skupštine grada Bora. Pred odbornicima će se na dnevnom redu naći ukupno 50 predloga odluka koji su prethodno usvojeni na sednicama Gradskog veća.

BOR – Za sutra u devet sati zakazana je 11. sednica Skupštine grada Bora. Pred odbornicima će se na dnevnom redu naći ukupno 50 predloga odluka koji su prethodno usvojeni na sednicama Gradskog veća.

U najznačajnije spada prvi rebalans gradskog budžeta kojim je predviđeno njegovo uvećanje za 13,3 odsto i sada iznosi 7,2 milijarde dinara, što je za 854 miliona dinara više u odnosu na početni. Najviše sredstava planirano je za subvencije borskoj Toplani 578 miliona, zatim za uređenje puteva nakon poplava 100 miliona, a deo sredstava namenjen je i pomoći građanima pogođenim nedavnim poplavama.

Na dnevnom redu će se, između ostalog, naći odluke o finansijskoj podršci za lečenje maloletne dece, pomoći domaćinstvima u Boru koja su pogođene nedavnim poplavama, izveštaji o radu komunalnih preduzeća za prva tri meseca ove godine, javnih ustanova u prošloj godini, i dokumenata koji se odnose na okončanje postupka likvidacije javnog preduzeća Direkcija za izgradnju Bora.

Televizija i Radio Bor direktno će prenositi 11. sednicu Skupštine grada Bora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *