Nastavljena dobra praksa prijema građana kod gradonačelnika

BOR – Nakon višemesečne pauze, zbog zabrane okupljanja kao mere protiv širenja korona virusa , ponovo je organizovan prijem građana kod gradonačelnika Bora, ali telefonskim, odnosno elektronskim putem. Gradonačenik je razgovarao sa desetak građana.

Posle skoro osam meseci, od početka epidemije korona virusa,nastavili smo prijem građana ali sada putem Vajbera i drugih dostupnih mreža. Uvideli smo da je neophodno da razgovaramo sa građanima i čujemo njihove probleme i zahteve. Danas smo imali desetak prijema koji se odnose na oblast urbanizma i pravno imovinskih odnosa i pokazuje se kao i ranije da brzo i efikasno reagujemo, saslušamo građane i naše gradske službe dalje upute građane u proceduru rešavanja problema ako nisu na nivou grada Bora ili sami unutar grada rešavamo sve što se može rešiti. Najčešća pitanja bila su kao i ranije iz oblasti urbanizma i pravno imovinskih odnosa. Danas su najbitnija bila stambena pitanja koja su se odnosila na zaostale ugovore još iz devedesetih godina, građani su se raspitivali i o proceduri za otkup zemljišta u vlasništvu grada Bora, kao i o uređenju atarskih puteva u selima, što grad inače redovno i rešava“, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Borani će i u narednom periodu, putem servisa Prijavi problem moći da se jave i zakažu prijem kod gradonačelnika koji će biti organizovan subotom u 9 časova na isti način, telefonskim putem ili pozivima putem internet aplikacija, istakao je Milikić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *