Novogodišnja konferencija za novinare gradonačelnika Bora

BOR – Najznačajnije investicije u 2019. godini bile su u infrastrukturne radove, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić na novogodišnjoj konferenciji za novinare, koja je održana u sali Skupštine grada Bora.

 U uređenje putne mreže u godini koja je na izmaku uloženo je više od 300 miliona dinara, a radovi su ravnomerno bili raspoređeni u gradskim i seoskim mesnim zajednicama, na osnovu zahteva građana i meštana.

Bor je jedan od retkih gradova koji je napravio petogodišnji plan uređenja putne mreže, naglasio je Milikić, a naredne godine očekuju se još veća ulaganja u ovu oblast, s obzirom na to da je budžetom predviđeno 700 miliona dinara za uređenje putne infrastrukture. U planu je izgradnja potpuno novih saobraćajnica od naselja Bor 2 u Boru do Banjskog Polja i prema Donjoj Beloj Reci.

Prošla godina je bila veoma uspešna, ocenio je Milikić i to ne samo po infrastrukturnim radovima, već i po celokupnom ulaganju iz lokalnog budžeta jer je između ostalog pokrenuto mnogo projekta čija se realizacija očekuje naredne godine.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *