Opštinsko veće u Boljevcu usvojilo treći rebalans budžeta

Opštinsko veće u Boljevcu usvojilo je predlog odluke o trećem rebalansu ovogodišnjeg budžeta i predlog odluke o budžetu za narednu godinu, koji je projektovan na 507 miliona dinara. U okviru odluke o jednokratnoj novčanoj pomoći porodiljama, dosadašnji iznos od osam hiljada dinara je povećan na 15 hiljada za svako novorođeno dete.

BOLJEVAC – Opštinsko veće u Boljevcu usvojilo je predlog odluke o trećem rebalansu ovogodišnjeg budžeta i predlog odluke o budžetu za narednu godinu, koji je projektovan na 507 miliona dinara uključujući i sredstva iz fondova Evropske unije za prekogranične projekte, koji su finansirani novcem iz ovogodišnjeg budžeta. Što se tiče kapitalnih investicija, naredne godine će se finansirati projekti iz oblasti vodosnabdevanja i ekologije.

Na sednici Veća je usvojen i Lokalni antikorupcijski plan za period od 2020. do 2022. godine. U okviru odluke o jednokratnoj novčanoj pomoći porodiljama, dosadašnji iznos od osam hiljada dinara je povećan na 15 hiljada za svako novorođeno dete.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *