Otvoren Javni poziv za mere energetske sanacije u Majdanpeku

Opštinsko veće Majdanpek donelo je, na današnjem zasedanju, Odluku o raspisivanju Javnog poziva za sufinansiranje  mera energetske sanacije  porodičnih kuća i stanova, koji će biti otvoren od 17. novembra do 31. decembra tekuće godine. Za ove namene opredeljeno je 20 miliona dinara, kojim će biti sufinansirano ukupno devet mera energetske sanacije. U troškovima izvedenih radova Republika će učestvovati sa  25 procenata, Opština Majdanpek sa 50 odsto, dok će građani plaćati samo 25 procenata od ukupne vrednosti  radova.

MAJDANPEK –  Opštinsko veće Majdanpek donelo je, na današnjem zasedanju,  Odluku o raspisivanju Javnog poziva za sufinansiranje  mera energetske sanacije  porodičnih kuća i stanova, koji će biti otvoren od 17. novembra do 31. decembra tekuće godine. Za ove namene opredeljeno je 20 miliona dinara, kojim će biti sufinansirano ukupno devet mera energetske sanacije.

Pozivam građane da se jave i iskoriste ovu povoljnost, tim pre što će ove godine u troškovima izvedenih radova Republika učestvovati sa 25 procenata, Opština Majdanpek sa 50 odsto, dok će građani plaćati samo 25 procenata od ukupne vrednosti  radova“, poručio je na sednici Veća Dragan Popović, predsednik Opštine Majdanpek.

Pored ove Odluke, članovi Opštinskog veća, između ostalog, usvojili su i zaključak o odobravanju finansijske pomoći Zdravstvenom centru Kladovo, za rad onkološkog konzilijuma, u iznosu od 1,2 miliona dinara, a saglasnost je data i na više odluka o raspodeli podsticajnih sredstava iz ovogodišnjeg agrarnog budžeta Opštine Majdanpek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.