Otvoren konkurs u oblasti sporta

BOR – Opština Bor raspisala je javni konkurs za sufinansiranje projekata i programa u oblasti sporta, za period januar-jun. Konkurs će biti otvoren deset dana, a ciljevi su podizanje kvaliteta u svim oblastima, počevši od predškolskog i školskog, rekreativnog i takmičarskog sporta do sportskih manifestacija od posebnog interesa za decu i omladinu. Za ove namene iz opštinskog budžeta biće izdvojeno 18 miliona dinara. Marko Nikolovski član opštinskog veća za sport kaže da je reč o konkursu za period januar-jun ove godine i da će bodovanje biti obavljano po novom pravilniku.

„Mi smo doneli novi pravilnik i otvoreni smo za konsultacije i razgovoe sa svim zainteresovanim za konkurs, naravno postojaće i rok žalbe ali smatram da će Komisija za sport opštine Bor dobro obaviti bodovanje. U drugom krugu, odnosno u periodu jul – decembar sve će to ići preko Sportskog saveza Opštine Bor“
– kaže Marko Nikolovski.
 
Javni konkurs objavljen je na sajtu Opštine Bor i na oglasnoj tabli u zgradi opštine, gde su i sve dodatne informacije i neophodni formulari za učešće na konkursu.
[iframe frameborder=“0″ width=“560″ height=“315″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2ecse7″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *