Kao što je i najavljeno prodajni objekat „Pepca“ u Boru otvoren je danas u prisustvu investitora i predstavnika lokalne samouprave. Otvaranjem prve u nizu prodavnica, u okviru novog tržnog centra Borani su dobili veću ponudu proizvoda široke potrošnje, a 15 osoba posao.

BOR – Prodajni objekat trgovinskog lanca „Pepco“ u sklopu novog tržnog centra u Boru je otvoren. Na 570 kvadrata prodajnog prostora raspoređeno je oko 15.000 artikala od garderobe do kućnih potrepština. U ovoj prodavnici zaposleno je 15 novih radnika, a kako se očekuje sa otvaranjam preostalih objekata biće uposleno oko 100 ljudi. Vrpcu na svečanosti otvaranja „Pepca“ u Boru presekao je Aleksandar Kolarov, jedan od investitora izgradnje „Retail parka“ koji je naglasio da je napušteni objekat nekadašnjeg prodajnog salona automobilske industrije „Zastava“ Kragujevac izgledao primamljivo za ulaganje u svrhu izgrdanje tržnog centra. Predlog je naišao na podršku lokalne samouprave i investicija je pretočena u delo, istakao je on i dodao da je dodatna satisfakcija činjenica da će tu posao dobiti stotinak nezaposlenih.

Svečanosti su prisustvovali i predstavnici Grada Bora. Milivoje Janošević zamenik gradonačelnika Bora se zahvalio investitorima, posebno porodici Kolarov naglasivši da će narednih meseci početi izgradnja i drugog tržnog centra u gradu kojim će biti uobličena trgovinska ponuda koju do sada Borani nisu imali.

Uređenje prilaza objektu, kao i enterijera se nastavlja. Osim još nekoliko prodavnica poznatih trgovinskih kuća, koje će biti otvorene do kraja godine u okviru ovog tržnog centra biće mini park i dečije igralište.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.