Posetite istočnu Srbiju – atraktivno, bezbedno i poželjno mesto za odmor

ZAJEČAR – Cilj kampanje „Posetite istočnu Srbiju“ je da promoviše ovaj deo Srbije kao atraktivno, bezbedno i poželjno mesto za odmor tokom letnje sezone 2020. a turistička organizacija grada Zaječara, pokušaće da nametne Zaječar sa svojom okolinom i svim kapacitetima potencijalnim turistima, kaže Dragana Gogić Rajković, direktor Turističke organizacije grada Zaječara.

Cilj je zapravo da se ovaj ceo region promoviše kao jedno atraktivno i bezbedno mesto sa netaknutom prirodom koje je idealno za predstojeću letnju sezonu i sve naredne koje dolaze“, ističe Dragana.

Svako ko želi da provede par dana na odmoru u ovom delu Srbije dovoljno je da na svom pretraživaču ukuca:  visiteastserbia.rs i doći će na regionalnu turističku platformu gde može da sakupi sve informacije o tome šta sve nudi istočna Srbija i zašto je ona, po rečima Vladana Jeremića, direktora RARIS-a „u isto vreme i divlja i pitoma i mistična i gostoljubiva“.

Regionalnu platformu je razvio RARIS u saradnji sa turističkim organizacijama regiona i mi smo se zajedno dogovorili da u pripremi ovog leta napravimo jednu kampanju koja bi podsetila građane Srbije da ovde postoji jedan neotkriveni turistički dragulj koji se zove istočna Srbija i koji vredi posetiti svakako, pogotovu kad je lepo vreme. Kampanju smo počeli zajedno, u ovom momentu u kampanji učestvuju Sokobanja, Zaječar, Boljevac i Knjaževac i za očekivati je da nam se pridruži još neka turistička organizacija sa teritorije borskog okruga“, kaže Jeremić.

Tokom kampanje će se podeliti 20 besplatnih vikenda u istočnoj Srbiji, kao i niz drugih zanimljivih nagrada potencijalnim posetiocima. Za prvih deset dana kampanje, platformu je posetilo preko milion ljudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *