Potrebe meštana polazna osnova za izradu budžeta

0

BOR-Predstavnici Grada Bora od sutra će početi razgovore sa meštanima seoskih mesnih zajednica. Prvi sastank biće održan u utorak u devet sati u Brestovcu, a u 12 u Metovnici. U petak u devet prijem će biti organizovan za meštane Šarbanovca, a u 12 sati za žitelje Šarbanovca Timok. Sastanci će biti održani do sedmog decembra i u preostalim selima na teritoriji grada Bora.

U utorak, 27.novembra sastanak ćemo održati u Zlotu u devet, a u Slatini u 12 sati. U sredu 28.novembra posetićemo Oštrelj i u devet sati razgovarati sa meštanima. Istoga dana u 12 sati u Bučju ćemo čuti zahteve žitelja ovog sela. U utorak četvrtog decembra organizovaćemo prijem u devet časova u Krivelju, a u 12 u Gornjanu. U sredu petog decembra  planiramo u devet sastanak u Tandi, a u 12 u Luki. I na kraju sedmog decembra u deset časova razgovaraćemo sa meštanima Donje Bele Reke“, rekao je Boban Janošević, članGradskog veća u Boru.

 Cilj razgovora je da se predstavnici loklane samouprave upoznaju sa komunalnim problemima meštana i da u skladu sa njihovim zahtevima utvrde prioritetne investicije koji će se u narednoj godini  finansirati novcem iz gradskog budžeta. Slični sastanci do kraja godine biće organizovani i sa meštanima gradskih mesnih zajednica.

Potrebe meštana polazna osnova za izradu budžeta, 19.novembar 2018.(RTV Bor)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *