Poziv za priključak novih korisnika na toplovodnu mrežu u Majdanpeku

Majdanpečka toplana uputila je poziv stambenim zajednicama koje nisu priključene na daljinsko grejanje, da se do 1. aprila jave, kako bi se dalje pristupilo realizaciji inicijative za priključivanje i takvih zgrada na toplovodnu mrežu. Ono što je izvesno je da bi priključak do zgrade, izgradnja podstanice i ugradnja vertikala išla na teret preduzeća, dok bi unutrašnju instalaciju, odnosno radijatore plaćali sami  građani, kažu u ovom preduzeću.

MAJDANPEK – Javno komunalno preduzeće za proizvodnju i isporuku toplotne energije „Majdanpek“ uputilo je poziv stambenim zajednicama koje nisu priključene na daljinski sistem grejanja, a ima zainteresovanih, da se do 1. aprila jave, kako bi se dalje pristupilo realizaciji inicijative za priključivanje i takvih zgrada na toplovodnu mrežu.

Nakon početka rada novog kotla na drvnu sečku, koji je u funkciji 24 sata, kvalitetnijeg i stabilnijeg grejanja, već nam je stiglo na desetine takvih zahteva, a uz to oko sto starih korisnika, koji su se svojevremeno isključili sa centralnog grejanja, ponovo su, na lični zahtev vraćeni na mrežu“, napominje Đorđe Roškić, v.d. direktora JKP „Majdanpek“.

O ovoj inicijativi bilo je reči i na sednici Opštinskog veća, na kojoj je predsednik Opštine Dragan Popović od nadležnih u toplani zatražio da s tim u vezi urade detaljniju analizu, nakon čega će se o ovoj temi konkretnije razgovarati.

Ono što je izvesno je da bi priključak do zgrade, izgradnja podstanice i ugradnja vertikala išla na teret preduzeća, a unutrašnju instalaciju, odnosno radijatore obezbeđivali bi sami građani, kažu u JKP „Majdanpek“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.