Pravi poklon za 8.mart

BOR – 8. mart, Dan Žena je globalno proslavljanje ekonomskih, političkih i socijalnih dostignuća svih žena. Počeo je kao politički događaj, a postao je deo kulture mnogih zemalja širom sveta. Danas, u moderna vremena, taj dan je izgubio politički značaj i postao datum kada muškarci poklonima pokazuju ljubav i poštovanje prema ženama koje ih okružuju.

8. mart je dan u godini kada imate priliku da obradujete nekoga i pokažete koliko vam ta osoba u životu znači, bilo da je to majka, sestra, supruga, tetka, drugarica ili koleginica. Ukoliko dragoj ili voljenoj ženskoj osobi ne poklonite ništa za 8. mart, ona vam to neće zameriti, jer su joj, kažu istraživanja, važnija konstantna pažnja i ljubav. Ako, ipak, želite da joj nešto darujete, statistike mogu da pomognu. Naime, najveći procenat dama voli da dobije cveće, a nažalost u Srbiji samo 28 odsto muškaraca obraduje svoju lepšu polovinu ovim poklonom. Neistina bi bila kada bi bilo koja žena rekla da ne voli poklone…poljubac, zagrljaj, parfem, haljina, večera…svako prema ličnim afinitetima. Ali samo od domišljatosti muškarca, njegovih ideja i poznavanja dame kojoj se poklanja zavisi u kojoj meri će žena biti zadovoljna. Recept za uspeh i sigurno nećete pogrešiti – jeste poklonite cvet.

Danas, mladi ljudi prihvataju promene kada su pokloni u pitanju i ne drže se strogo tradicionalnih manira – juče su poklonili crvenu ružu, danas je to gerber žute boje, a sutra će devojci pokloniti orhideju. U bilo kojoj varijanti, neće pogrešiti – žene vole cveće“, kaže Tatjana Vukajlović, iz cvećare „Cherry“ u Boru.

Gotovo svi muškarci na ovome svetu traže idealan poklon za dragu žensku osobu i pored jasnog cilja lutaju, razgledaju i kalkulišu. Cvet je idealan poklon, i tu sigurno nećete pogrešiti. Oni koji žele da se bolje predstave i očaraju damu, mogu joj priuštiti romantičnu večeru, protkanu nostalgičnim ljubavnim zvucima… Ipak, kako god da se pokažete, imajte na umu da će voljenoj osobi biti dovoljan osmeh pun ljubavi, topao zagrljaj i vaše prisustvo, jer u suprotnom i vi biste bili sami.

Osmomartovsko cveće, 7. mart 2017. (RTV Bor)

8. mart je dan u godini kada imate priliku da obradujete nekoga i pokažete koliko vam ta osoba u životu znači, bilo da je to majka, sestra, supruga, tetka, drugarica ili koleginica. Ukoliko dragoj ili voljenoj ženskoj osobi ne poklonite ništa za 8. mart,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *