Prodavnice za penzionere u Boru i opštinama borskog okruga

BORSKI OKRUG – U nedelju 22. marta, od četiri do sedam sati ujutru, biće otvoreno preko 950 maloprodajnih objekata i radnji u Srbiji u kojima će stariji od 65 godina moći da obave kupovinu.

Kupovina u navedenom periodu biće moguća u prodavnicama „Tekijanke“ u Kladovu, u ulici „Dunavska“ 50, u Negotinu, objekat na Trgu Đorđa Stanojevića 21, u Majdanpeku, u „Karađorđevoj“ BB , u Boru “Nova tržnica” u ulici „Kralja Petra I“ 18 , u Knjaževacu, na adresi „Aliagićeva“ 1 , u Donjem Milanovcu, u ulici „Kapetana Miše“ 32b .

U ovom periodu svi penzioneri će imati 10% popusta na celokupnu kupovinu. Kao dokaz statusa penzionera, potrebno je da sa sobom imaju penzioni ček ili Senior Tcard karticu, kažu u ovoj kompaniji.

I objekti „Lav“ u Boru biće otvoreni za starije od 65 godina, Lav 5, 6, 7 i 9 u Boru i 12 u Banjskom polju, kao i u Slatini, Metovnici, Donjoj Beloj Reci i Šarbanovcu, a radiće i objekat Kengur u NGC u Boru.

I Kompanija Lidl Srbija, u skladu sa preporukama nadležnih institucija, otvoriće vrata svih prodavnica za sugrađane starije od 65 godina.

Iz ove kompanija apeluje na potrošače da u ovakvim situacijama postupaju odgovorno, kupuju u količinama potrebnim za domaćinstvo, poštuju pravilo odvajanja termina kupovine i brinu o sebi i drugima, poštujući smernice nadležnih.

Apoteka Živković, u ulici Kralja Petra Prvog, kod Tekijanke, u Boru, radiće u istom periodu, kako bi građani stariji od 65 godina mogli da kupe ono što im je neophodno od medicinskih sredstava.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *