Prvi Sajam unikatnih rukotvorina i organskih proizvoda u Boru

Ustanova Sportski centar u Boru ovog vikenda organizovaće prvi prodajno-izložbeni Sajam unikatnih rukotvorina i organskih proizvoda pod nazivom „Čuvari tradicije“. Izlagači iz gradova širom Srbije posetiocima će predstaviti rukotvorine od prirodnih materijala i organske proizvode na bazi meda i bilja.

BOR – Grad bakra ovog vikenda biće domaćin prvog prodajno-izložbenog Sajma unikatnih rukotvorina i organskih proizvoda pod nazivom „Čuvari tradicije“. Cilj organizatora, Ustanove Sportski centar Bor i Društva za lekovito bilje „Nana“,  jeste da ovaj sajam postane tradicija, kao i da svake godine okuplja što više izlagača i posetilaca. Dvodnevni sajam biće otvoren u subotu u 10 sati na platou Sportskog centra u Boru.

Izlagači iz gradova širom Srbije posetiocima će predstaviti rukotvorine od prirodnih materijala i organske proizvode na bazi meda i bilja.

Manifestaciju će uveličati i  najmlađi naslednici i čuvari srpske tradicije iz dečije Ustanove „Bambi“ i Osnove škole „3.oktobar“.  Kroz pesmu, igru i radove iz etno radionice predstaviće spoj kreativnosti i srpske tradicije. Sajam će za posetioce biti otvoren u subotu i nedelju od 10 do 18 sati. U slučaju lošeg vremena Sajam će biti organizovan u donjoj galeriji Sportskog centra.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2r2osb“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *