Šesti Aero miting „Fly In“ u Boru

0

BOR – Petnaestak letelica, ultra lakih i lakih sportskih aviona, bilo je danas na tradicionalnom šestom aero mitingu „Fly In“ u Boru.

Publika iz Bora i okolnih gradova imala je priliku da uživa u akrobacijama pilota aviona i zmajeva, a posebna atrakcija bili su skokovi padobranaca. Tradicionalno priređena je i izložba avio modela i maketa, a posetioci su mogli da vide i let drona.

Od ove godine borski aero miting je uvršten u kalendar značajnih manifestacija za opštinu Bor i naredne godine će planski biti izdvojena sredstva za njegovo održavanje iz opštinskog budžeta, najavio je predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić i dodao da ova manifestacija ima ogroman značaj pre svega za mlade koji na ovaj način mogu da se upoznaju sa sportskom avijacijom, padobranstvom i avio modelarstvom.

Šesti Aero miting „Fly In“ u Boru, 19. avgust 2017 (RTV Bor)
Aero klub Bor je, u saradnji sa Ustanovom Sportski centar, pod pokroviteljstvom Opštine Bor, na borskom aerodromu i ove godine uspešno je organizovao Aero miting „Fly In 2017.“ Manifestacija je prerasla u tradicionalnu i biće uvrštena u kalendar značajni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *