Sportski rezultati pri kraju sezone

0

BOR – U poslednjem kolu Zone istok fudbaleri Pukovca dobili su službenim rezultatom 3:0 borski  Rudar . Dunav je u gostima savladao Nemetale 5:0, a Rtanj je bio bolji od Brodoremonta 3:1. Pobede su ostvarili još i Rudar Alpos nad Kablovima 4:1i Napredak nad Bogovinom 3:1. Sa  79 bodova na prvom mestu na tabeli i novi srpskoligaš je prahovski Dunav, devet bodova manje ima drugoplasirani Svrljig. Na trećem mestu je Bukovik sa 59 bodova, Kablovi su četvrti sa 52 boda, a borski Rudar je sa 25 bodova na 14 mestu na tabeli.

U pretposlednjem kolu Okružne lige Poreč je igrao nerešeno 1:1 sa ekipom Radničkog. Krivelj je savladao Bliznu 4:0, a Šarbanovac ekipu Deli Jovana  3:0.  Slatina je u gostima igrala nerešeno 2:2 sa Rudnom Glavom, dok je Majdanpek bio bolji od Sloge 4:1. Na prvom mestu na tabeli sa 54 boda je Poreč, drugo mesto sa 48 bodova zauzima Slatina, na trećem mestu je Ključ sa 41 bodom, dok Majdanpek i Šarbanovac imaju po 40 bodova. U dnu tabele su Krivelj, Radnički i Blizna.

U 12. kolu Mini prve lige rukometašice Bora izgubile su na svom parketu od Sloge iz Petrovca na Mlavi 31:23. Do kraja takmičenja ostala su još tri kola a borska ekipa upisala je tri pobede, šest poraza i sa šest bodova na četvrtom je mestu na tabeli.

Strelac kluba „Bor 030“ Bobana Veličković osvojla je šesto mesto sa 569 krugova u finalu kupa u Novom Sadu u disciplini mk pištolj. 

Na Državnom prvenstvu u atletici za osobe sa invaliditetom borski takmičari osvojili su šest medalja: četiri srebrne i dve bronzane. Srebrne medalje osvojili su: Slobodan Stojanović u bacanju kugle, Jovica Stojanović i Nenad Paunović u bacanju diska i Desimir Đorđević u bacanju koplja. Bronzane medalje pripale su Slavici Stojanović u bacanju koplja i Dragoljubu Radosavljeviću u trčanju na 100 metara.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2t5vid“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *