Ovog vikenda na domaćem parketu igraće rukometaši, odbojkašice i stonoteniseri. Fudbaleri Bora ugostiće ekipu Radana u subotu u 16 sati i 30 minuta.
BOR – U 22. kolu istočne grupe Srpske lige fudbaleri Bora dočekuju Radan u nedelju u 16 sati i 30 minuta. Đerdap je domaćin Kopaoniku, Timok će ugostiti Car Konstantina, a Hajduk Veljko gostuje Slogi.
U Zoni istok borski Rudar dočekuje Kablove,  Dunav je domaćin Svrljigu, a Nemetali će ugostiti Bučje. Utakmice su na programu u subotu u 16 sati i 30 minuta. U isto vreme, ali dan kasnije Rudar Alpos je domaćin bukoviku, a Brestovac gostuje Brodoremontu.
U 18. kolu Okružne lige borska Slatina gostuje Blizni, Krivelj je domaćin Majdanpeku, Šarbanovacgostuje Radničkom, a Zlot je domaćin Deli Jovanu.
U 18. kolu Prve lige grupa istok rukometaši Bora dočekuju ekipu Vlasotinca u subotu u 18 sati, a rukometaši Hajduk Veljka gostuju u Knjaževcu.
Susret 18. kola između  rukometašica Đerdapa i Bora igra se u Kladovu, Pirot gostuje Jagodini, a Topličanin je domaćin Knjaževcu. 
Odbojkašice Bora ugostiće u 18. kolu istočne grupe  Druge lige ekipu Studenta u subotu u 18 sati.
U 17. kolu Kvalitetne lige Bor je domaćin ekipi Prva petoletka u subotu u 16 sati. 
Gimnastički klub Bor domaćin je u subotu Prvog kola prvenstva regiona u sportskoj gimnastici, zvaničnog takmičenja u kalendaru  Gimnastičkog saveza jugoistočne Srbije. Prvi od osnivanja kluba susret gimnastičkih ekipa u Boru održava se u sali Osnovne škole Branko Radičević, a počinje u 11 sati. Osim mladih borskih takmičara, na listi učesnika su i timovi iz Niša, Prokuplja, Leskovca, Aleksinca, Pirota, Zaječara, Negotina i Knjaževca.

[iframe src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2mzf5w“ width=“600″ height=“450″ frameborder=“0″ allowfullscreen=“allowfullscreen“ ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.